COOPERATION AGREEMENT BETWEEN UNIVERSITY HAXHI ZEKA AND THE MUNICIPALITY OF MALISHEVA

Following the conclusion of cooperation agreements with the municipalities of the region, a cooperation agreement was signed between Haxhi Zeka University in Pejë (UHZ) and the Municipality of Malisheva. For this purpose, the Rector of UHZ, Prof. dr. Armand Krasniqi together with representatives of the UHZ welcomed the mayor of the municipality of Malisheva, Mr. […]

Nënshkruhet Marrëveshje Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Haxhi Zeka në Pejë dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal

U nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal. Me këtë rast, Rektori i Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ), Prof.dr. Armand Krasniqi, bashkë me përfaqësues të UHZ-së, pritën në takim ministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, Z. Fikrim Damka. Ministri Damka u shoqërua nga Zv. Ministri Agon Dobruna dhe përfaqësues tjerë të […]