Konferenca e Parë e Forumit Ekonomik Rajonal – Dukagjini (FER-D)

Më 14 dhe 15 Shtator 2023 Universiteti Haxhi Zeka në Pejë, me përkrahjen e HERAS+, organizoi Konferencën e Parë të Forumit Ekonomik Rajonal – Dukagjini (FER-D): Forum Diskutimi për Arsimin e Lartë dhe Zhvillimin Ekonomik Rajonal në Kosovë. Bashkëpunëtorë të këtij forumi janë Komuna e Pejës, Deçanit, Istogut, Klinës, Junikut dhe Malishevës. Rektori i UHZ-së, Prof.dr. Armand Krasniqi, hapi konferencën duke përshëndetur të pranishmit dhe duke prezentuar iniciativën […]