Takim pune me Drejtoritë për Zhvillim Ekonomik të komunave te rajonit të Dukagjinit dhe Malishevës.

Në ambientet e Universitetit “Haxhi Zeka”, rektori Prof. Dr. Armand Krasniqi, prorektorja për çështje studentore dhe kërkime shkencore, Prof. Ass. Dr. Alma Shehu Lokaj, drejtori i Qendrës për Zhvillim të Karrierës (QZHK), z. Abedin Selimaj, dhe këshilltari i rektorit, z. Luan Lulaj, pritën në takim drejtorët për zhvillim ekonomik të Komunës së Pejës, z. Nasret Hajrizin, Malishevës, znj. Qendresa Bytyqi, Junikut z. Jetmir Jasiqi, dhe zyrtarët e drejtorive për zhvillim ekonomik nga komuna e Klinës znj. Qendresa Tanushi, komuna Junikut Vjollca Qestaj, Komuna e Pejës Virtyt Morina, si dhe z. Mehdi Krasniqi, komuna Malishevë.

Ky aktivitet është një nga produktet e Forumit Ekonomik Rajonal – Dukagjini i cili u themelua nga Universiteti “Haxhi Zeka”, në partneritet me komunat e Pejës, Deçanit, Klinës, Istogut, Junikut, Gjakovës dhe Malishevës, si nje platformë e përhershme ku pjesëmarrës nga pushteti qendror dhe pushteti lokal, bizneset, shoqëria civile, ekspertët, stafi akademik dhe studentët, diskutojnë dhe bashkëpunojnë për të identifikuar, analizuar dhe adresuar sfidat dhe mundësitë për rritje ekonomike në nivel lokal, rajonal dhe më gjerë. Nëpërmjet FER-D synohet të përmirësohet koordinimi i ndërveprimit ndërmjet këtyre subjekteve dhe të ndihmojë në krijimin e politikave, strategjive dhe projekteve të përshtatshme për të ndihmuar zhvillimin ekonomik të vendit. Takim i sotëm dhe organizimi i tij u bë në frymën e bashkëpunimit dhe intensifikimit të aktiviteteve të ardhshme të përbashkëta në kuadër të FER-D. 

Prorektorja Shehu Lokaj u prezantoi të pranishmëve risitë e universitetit “Haxhi Zeka”, misionin dhe vizionin e tij për të qenë një universitet ndërmarrës dhe rëndësinë që kanë për universitetin tre komponentët e tij: Mësimdhënia, Shkenca dhe Kontributi në Shoqëri. 

Përfaqësuesit e drejtorive për Zhvillim Ekonomik adresuan sfidat dhe mundësitë në fushën e zhvillimit ekonomik, duke përfshirë turizmin, bujqësinë dhe sektorë të tjerë që kanë potencial për rritje të aktivitetit ekonomik. Rektori Krasniqi vlerësoi nevojën për bashkëpunim të ngushtë mes autoriteteve lokale dhe universitetit për të arritur objektivat, qoftë ato të komunave dhe ato të universitetit. Gjithashtu, ai theksoi se universiteti “Haxhi Zeka” zotohet për ndërtimin e një qasjeje të përbashkët dhe ofrimin e ekspertizës akademike dhe të kërkimit shkencor në fusha të ndryshme sic është ekonomia, inovacioni dhe strategjitë zhvillimore. 

Propozimi i rektorit gjatë këtij takimi ishte hartimi i një strategjie të përbashkët mes universitetit dhe drejtorive për zhvillim ekonomik me qëllim të identifikimit të mundësive dhe potencialeve të rajonit të cilat janë të nevojshme për zhvillimin e komunave të rajonit të Dukagjinit dhe Malishevës. Kjo ide u përkrah nga të pranishmit dhe gjatë muajve në vazhdimi do të formohet grupi punues për të filluar me hartimin e kësaj strategjie. 

Një cështje tjetër e trajtuar në këtë takim ishte dhe rritja e kapaciteteve të personelit të komunave në shkrim të projekteve kombëtare dhe ndërkombëtare. Aktiviteti do të organizohet në muajin maj me përfaqesues të të gjitha komunave të rajonit të Dukagjinit dhe Malishevës.

Drejtori I QZHK, z. Selimaj prezantoj përpara të pranishmëve organizimin e Panairit të Karrierës dhe Turizmin dhe kërkoj mbështetjen e të gjitha komunave. Ky takim shënon një hap të rëndësishëm drejt koordinimit dhe bashkëpunimit të mëtejshëm dhe ndërmarrjes së hapa konkretë për avancimin e zhvillimit ekonomik në rajonin e Dukagjinit dhe Malishevës.+

176 Comments

 • Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
  you make running a blog look easy. The overall look of your site is wonderful, as smartly
  as the content! You can see similar here sklep

 • [url=https://lisinoprill.com/]buy zestoretic[/url]

 • [url=https://lisinoprildrl.online/]lisinopril 20 mg brand name[/url]

 • [url=http://valtrexarb.online/]where can i get valtrex[/url]

 • [url=http://bestprednisone.online/]prednisone 10[/url]

 • [url=http://prednisoneo.com/]80 mg prednisone daily[/url]

 • [url=http://happyfamilystorerx.online/]online pharmacy same day delivery[/url]

 • [url=https://tadalafilgf.com/]price for tadalafil 10mg[/url]

 • [url=http://synthroidx.com/]synthroid 0.075 mg[/url]

 • Descopera o experienta unica de cumparaturi pentru adidasii Puma pe site-ul nostru PumaMoldova.md! Cu o gama variata de modele si tehnologii avansate, fiecare pereche de [url=https://pumamoldova.md/ro/shop/male/footwear/shoes/]adidasi[/url] este proiectata pentru a oferi confort si performanta. Cum sa cumperi adidasii potriviti pentru tine? incepe prin a explora selectia noastra si gaseste perechea care se potriveste stilului si nevoilor tale. Adauga-ti produsele favorite in cosul de cumparaturi si finalizeaza comanda cu cativa pasi simpli. Beneficiaza de livrare rapida si sigura, astfel incat sa te bucuri rapid de noua ta achizitie. Cu serviciul nostru de relatii cu clientii, poti obtine orice informatii sau asistenta de care ai nevoie. Alege Puma pentru o combinatie perfecta de stil si performanta in fiecare pas!

 • [url=strom35.ru]strom35.ru[/url]

 • [url=http://prednisoneo.online/]prednisone 200 mg price[/url]

 • [url=https://bestprednisone.online/]prednisone cream[/url]

 • [url=talion-nn.ru]talion-nn.ru[/url]

 • In today’s fast-paced world, staying informed about the latest developments both locally and globally is more crucial than ever. With a plethora of news outlets competing for attention, it’s important to find a trusted source that provides not just news, but analyses, and stories that matter to you. This is where [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url], a premier online news agency in the USA, stands out. Our dedication to delivering the most current news about the USA and the world makes us a primary resource for readers who seek to stay ahead of the curve.

  Subscribe for Exclusive Content: By subscribing to USAtoday.com, you gain access to exclusive content, newsletters, and updates that keep you ahead of the news cycle.

  [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url] is not just a news website; it’s a dynamic platform that empowers its readers through timely, accurate, and comprehensive reporting. As we navigate through an ever-changing landscape, our mission remains unwavering: to keep you informed, engaged, and connected. Subscribe to us today and become part of a community that values quality journalism and informed citizenship.

 • [url=https://bestmedsx.online/]mail order pharmacy no prescription[/url]

 • [url=https://metforemin.online/]494829 metformin[/url]

 • [url=http://prednisonexg.online/]prednisone drugs[/url]

 • Приятели, давайте прыгнем в атмосферу [url=http://econom38.ru/]зеркало azino777[/url], место, где все окружение на слот-машинках заполняет сердце волнением а весельем! Это не просто клуб, это подлинный гуляние игры и везения или везения. Ослепительный дизайн сайта, привлекательные игры а великодушные бонусы делают процесс игры на данном веб-сайте настоящим запоминающейся. В этом месте время летит непринужденно, зато выигрыши доставляют реальное удовлетворение. Добро пожаловать в среду, где всякий период – это перспектива на крупный выигрыш.

 • [url=https://valtrexarb.online/]2000 mg valtrex daily[/url]

 • In today’s fast-paced world, staying informed about the latest updates both locally and globally is more vital than ever. With a plethora of news outlets competing for attention, it’s important to find a reliable source that provides not just news, but insights, and stories that matter to you. This is where [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url], a premier online news agency in the USA, stands out. Our dedication to delivering the most current news about the USA and the world makes us a go-to resource for readers who seek to stay ahead of the curve.

  Subscribe for Exclusive Content: By subscribing to USAtoday.com, you gain access to exclusive content, newsletters, and updates that keep you ahead of the news cycle.

  [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url] is not just a news website; it’s a dynamic platform that enables its readers through timely, accurate, and comprehensive reporting. As we navigate through an ever-changing landscape, our mission remains unwavering: to keep you informed, engaged, and connected. Subscribe to us today and become part of a community that values quality journalism and informed citizenship.

 • [url=https://valtrexmedication.com/]online drugs valtrex[/url]

 • [url=http://lisinoprilgp.online/]buy lisinopril online uk[/url]

 • [url=https://azithromycinps.online/]zithromax tablets[/url]

 • [url=http://bestmedsx.online/]canadian pharmacies not requiring prescription[/url]

 • [url=http://happyfamilystorerx.online/]online pharmacy without insurance[/url]

 • [url=http://synthroidx.com/]synthroid 200 mcg price[/url]

 • [url=https://oprednisone.com/]prednisone online without a prescription[/url]

 • In today’s fast-paced world, staying informed about the latest updates both domestically and globally is more vital than ever. With a plethora of news outlets struggling for attention, it’s important to find a reliable source that provides not just news, but analyses, and stories that matter to you. This is where [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url], a leading online news agency in the USA, stands out. Our dedication to delivering the most current news about the USA and the world makes us a key resource for readers who seek to stay ahead of the curve.

  Subscribe for Exclusive Content: By subscribing to USAtoday.com, you gain access to exclusive content, newsletters, and updates that keep you ahead of the news cycle.

  [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url] is not just a news website; it’s a dynamic platform that strengthens its readers through timely, accurate, and comprehensive reporting. As we navigate through an ever-changing landscape, our mission remains unwavering: to keep you informed, engaged, and connected. Subscribe to us today and become part of a community that values quality journalism and informed citizenship.

 • Очень важные события подиума.
  Все события известнейших подуимов.
  Модные дома, бренды, гедонизм.
  Самое лучшее место для модных хайпбистов.
  https://hypebeasts.ru/
  [url=https://hypebeasts.ru/]https://hypebeasts.ru/[/url]

 • Полностью важные новинки моды.
  Абсолютно все события самых влиятельных подуимов.
  Модные дома, лейблы, haute couture.
  Самое лучшее место для модных людей.
  https://whitezorro.ru/
  [url=https://whitezorro.ru/]https://whitezorro.ru/[/url]

 • [url=http://happyfamilystorerx.online/]cheap online pharmacy[/url]

 • [url=http://asynthroid.com/]synthroid 0.0125 25mcg[/url]

 • [url=http://prednisoneo.com/]prednisone 50 mg for sale[/url]

 • [url=http://metformindi.com/]purchase metformin canada[/url]

 • [url=http://olisinopril.com/]online lisinopril[/url]

 • [url=https://asynthroid.com/]synthroid cheap price[/url]

 • [url=https://drugstorepp.online/]pharmacies in canada that ship to the us[/url]

 • In today’s fast-paced world, staying informed about the latest advancements both locally and globally is more vital than ever. With a plethora of news outlets struggling for attention, it’s important to find a reliable source that provides not just news, but insights, and stories that matter to you. This is where [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url], a premier online news agency in the USA, stands out. Our commitment to delivering the most current news about the USA and the world makes us a primary resource for readers who seek to stay ahead of the curve.

  Subscribe for Exclusive Content: By subscribing to USAtoday.com, you gain access to exclusive content, newsletters, and updates that keep you ahead of the news cycle.

  [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url] is not just a news website; it’s a dynamic platform that empowers its readers through timely, accurate, and comprehensive reporting. As we navigate through an ever-changing landscape, our mission remains unwavering: to keep you informed, engaged, and connected. Subscribe to us today and become part of a community that values quality journalism and informed citizenship.

 • [url=http://olisinopril.com/]zestoretic medication[/url]

 • [url=http://bmtadalafil.online/]tadalafil generic best price[/url]

 • Esti in cautarea unei modalitati rapide si convenabile de a-ti improspata garderoba cu haine pentru femei de calitate? PUMA Moldova este alegerea perfecta pentru tine! Cu o varietate impresionanta de optiuni, de la bluze si pantaloni pana la rochii si imbracaminte sport, site-ul nostru [url=https://pumamoldova.md/ro/shop/female/apparel/]haine pentru femei[/url] este destinat sa satisfaca toate preferintele si stilurile.Navigarea pe site-ul nostru este extrem de simpla si placuta. Cu doar cateva clicuri, vei descoperi o gama vasta de produse trendy si confortabile, fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Fie ca esti in cautare de o tinuta casual pentru ziua de lucru sau de echipamentul sportiv perfect pentru antrenamentul de dimineata, PUMA Moldova are tot ce iti trebuie.

 • [url=http://drugstorepp.online/]cheapest pharmacy for prescription drugs[/url]

 • [url=https://lisinoprilgp.online/]lisinopril 25 mg price[/url]

 • [url=https://olisinopril.com/]zestoretic 20 price[/url]

 • [url=https://bestmedsx.com/]legit pharmacy websites[/url]

 • Esperio — обзор и реальные отзывы. Мошенники?
  1 марта 2023
  1K прочитали
  Если вы задумываетесь о сотрудничестве с Esperio, то ознакомьтесь предварительно с этим обзором. Брокер заявляет о себе, как об одном из лучших на рынке. Однако наше мнение по этому вопросу противоположное. Мы проведем подробный анализ предложений этой компании и изучим отзывы трейдеров, чтобы определить, насколько ей можно доверять.

  О компании
  Официальное название: Esperio;
  Сайт
  Адрес, контакты: First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, Сент-Винсент и Гренадины;
  Лицензия: нет;
  Как давно на рынке: с 2021;
  Услуги: трейдинг;
  Условия: леверидж до 1:1000, нет ограничений по минимальному депозиту;
  Торговый терминал: MetaTrader 4/5;
  Активы: контракты на разницу цен.
  Самые свежие отзывы о Esperio со всего интернета
  Несмотря на почти что вдохновляющее название, брокер не особо смог заслужить похвалу от трейдеров, особенно российских. Впрочем, судя по официальному сайту, именно на них он и ориентируется.

  Итак, автор с ником MEMFIS1990 уверяет, что никому не удастся заработать с этим брокером. Согласно его комментарию, Esperio просто не выводит деньги. Мужчина уверяет, что все положительные отзывы на официальном сайте компании — фейковые. Он советует трейдерам работать только с проверенными брокерами, а не ноунеймами.

  Следующий автор с ником Raspop нашел только один положительный момент у этого брокера. В отзыве он упоминает, что Esperio не скрывает отрицательной доходности по своим портфелям. В остальном мужчина тоже не советует связываться с этой компанией. Как минимум, потому что она мало кому известна и не регулируется авторитетными надзорными органами.

  Не все трейдеры оказали столь осторожными, чтобы не торговать с Esperio. Автор следующего отзыва потерял 2 тысячи долларов на этой платформе. Он пополнял счет через систему WebMoney. К сожалению, обращение к юристам не решило вопрос, процедура чарджбэка в этом случае оказалась недоступной. Клиенту пришлось смириться с потерей, так как все его обращения Esperio все равно проигнорировал.

  Еще одна девушка вообще описывает в отзыве порядок работы Esperio. Александра утверждает, что представители компании ищут потенциальных клиентов в социальных сетях. Изначально будущим жертвам предлагают работу, а именно, простое заполнение Excel таблиц. Потом их уговаривают приобрести курс обучения не менее чем за 50 тысяч рублей, и, наконец, самим начать торговлю на платформе Esperio. Естественно, все заканчивается сразу после пополнения. Аналитики, советующие открывать сделки, скорее рано, чем поздно, загоняют депозит трейдера в ноль.

  Подтверждает слова Александры Виктория. Она называет Esperio самым ужасным местом работы. Девушка пишет в отзыве, что после месяца оплачиваемой стажировки ей, в конце концов, ничего не перечислили. Зато она регулярно терпела оскорбления от руководства. Виктория не скрывает, что главной ее обязанностью был холодный обзвон и развод людей на деньги.

  Признаки обмана, мошенничества
  Когда реальные отзывы настолько отличаются от тех, что брокер размещает на своем официальном сайте, вывод очевиден. Вряд ли перед нами честный и прозрачный посредник. К тому же, мы нашли и другие спорные моменты.

  Срок существования проекта
  Трейдеров пытаются убедить в том, что Esperio появился в отрасли еще в 2012 году. Это утверждение можно прочесть в коротком описании самой компании, и заметить в футере сайта. Однако ничего общего с реальным положением вещей такие заявления не имеют. В отзывах авторы пишут об отсутствии узнаваемости бренда не просто так. До недавнего времени о таком посреднике никто не знал.

  Данные веб-архива показывают, что брокер занял сайт в июне 2021 года. В самом деле, сложно представить, чтобы за 10 лет работы действительно надежный брокер так и остался для большинства трейдеров неузнаваемым.
  Регистрация
  С юридическими данными у Esperio вообще произошла какая-то путаница. Брокер указывает в качестве управляющей компании некую OFG Cap LTD. При этом в реестр Сент-Винсент и Гренадин она должна быть внесена под номером 20603. Разумеется, мы не нашли ни одного упоминания о таком наборе цифр.

  Но хотя бы OFG Cap, правда, не LTD, а LLC все-таки существует. Кстати, она была инкорпорирована в 2022 году, даже позже, чем появился официальный сайт. Уж совсем никак не в 2012. В футере указана недостоверная информация.
  Добавить ко всему перечисленному стоит и то, что гренадинский офшор — не самое лучшее место в мире для регистрации бизнеса. Вернее, для мошенников, конечно, сойдет. А вот у клиентов, особенно трейдеров, могут возникнуть существенные проблемы при сотрудничестве с такими компаниями.

  Отсутствие документов
  Назваться брокером недостаточно. Esperio было бы неплохо еще получить официальное разрешение на свою деятельность. Но Сент-Винсент и Гренадины как раз предпочитают те посредники, которым не хочется думать о лицензиях. FSA (регулятор в этой юрисдикции) не выдает подобным онлайн дилинговым центрам лицензии. И вообще он не ведет никакого надзора за их деятельностью.

  На главной странице регулятора так и написано, что внесение в реестр — это не гарантия хорошей репутации компании. Российский Центробанк, например, вообще заблокировал сайт Esperio и внес фирму в черный список.
  Выводы
  Esperio зарегистрирован в офшорной зоне Сент-Винсент и Гренадин, что означает отсутствие контроля со стороны государственных органов. Кроме того, у него нет лицензии на осуществление брокерской деятельности. Торговать на таких площадках не стоит. Это легко обернется потерей капитала.

  Подпишитесь на канал,
  чтобы не пропустить новые публикации

  Подписаться
  Комментарии
  1
  Написать комментарий

  Войти, чтобы комментировать
  Отказные Решения
  8 м
  Вчерашний ForexOptimum

  Ответить

 • [url=http://prednisoneo.online/]buy predisone steriods[/url]

 • [url=https://tadalafi.online/]buy cialis 10mg[/url]

 • [url=https://azithromycinmds.online/]order azithromycin 500mg[/url]

 • [url=http://metforminbi.online/]buy metformin 500 mg tablet[/url]

 • [url=https://valtrexmedication.online/]valtrex over the counter australia[/url]

 • [url=http://lisinoprilgp.com/]zestril 40 mg[/url]

 • [url=http://bestmedsx.online/]northern pharmacy canada[/url]

 • [url=http://tadalafilstd.online/]can you buy cialis over the counter usa[/url]

 • [url=http://valtrexbt.online/]cost of valtrex canada[/url]

 • [url=http://drugstorepp.online/]best online foreign pharmacies[/url]

 • [url=http://happyfamilymedicalstore.online/]australia online pharmacy free shipping[/url]

 • [url=https://synthroidx.online/]synthroid 500 mcg[/url]

 • [url=http://happyfamilystorerx.online/]reliable online pharmacy[/url]

 • [url=https://tadalafilgf.com/]generic cialis online india[/url]

 • [url=http://azithromycinmds.com/]where can i buy azithromycin online[/url]

 • [url=http://prednisoneo.online/]120 mg prednisone[/url]

 • [url=http://prednisonekx.online/]prednisone 10 mg price in india[/url]

 • [url=http://valtrexid.com/]buy generic valtrex online cheap[/url]

 • [url=http://tadalafi.online/]generic cialis tablets[/url]

 • [url=https://valtrexarb.online/]prescription for valtrex[/url]

 • [url=https://olisinopril.online/]zestoretic tabs[/url]

 • [url=http://pharmgf.online/]indianpharmacy com[/url]

 • [url=https://synthroidam.online/]synthroid 137 mcg tab[/url]

 • [url=https://asynthroid.com/]synthroid 50 mcg cost[/url]

 • [url=http://prednisoneiv.online/]prednisone 2.5 tablet[/url]

 • [url=https://prednisoneiv.online/]buy prednisone 10mg[/url]

 • [url=https://bmtadalafil.online/]3 tadalafil prescription[/url]

 • [url=http://happyfamilystorerx.online/]canadian pharmacy prices[/url]

 • [url=http://happyfamilymedicalstore.online/]brazilian pharmacy online[/url]

 • [url=http://prednisoneo.online/]how much is prednisone in canada[/url]

 • [url=http://lisinoprildrl.online/]best price for lisinopril[/url]

 • [url=http://happyfamilymedicalstore.online/]online pharmacy prescription[/url]

 • [url=http://drugstorepp.online/]pharmacy without prescription[/url]

 • [url=https://prednisonecsr.com/]prednizone for sale[/url]

 • [url=https://valtrexarb.online/]buy valtrex canada[/url]

 • [url=https://oazithromycin.online/]cost of azithromycin 500 mg in india[/url]

 • [url=http://valtrexid.com/]buy valtrex online in usa[/url]

 • In today’s rapid world, staying informed about the latest advancements both domestically and globally is more essential than ever. With a plethora of news outlets struggling for attention, it’s important to find a dependable source that provides not just news, but analyses, and stories that matter to you. This is where [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url], a top online news agency in the USA, stands out. Our dedication to delivering the most current news about the USA and the world makes us a go-to resource for readers who seek to stay ahead of the curve.

  Subscribe for Exclusive Content: By subscribing to USAtoday.com, you gain access to exclusive content, newsletters, and updates that keep you ahead of the news cycle.

  [url=https://www.usatoday.com/]USAtoday.com [/url] is not just a news website; it’s a dynamic platform that empowers its readers through timely, accurate, and comprehensive reporting. As we navigate through an ever-changing landscape, our mission remains unwavering: to keep you informed, engaged, and connected. Subscribe to us today and become part of a community that values quality journalism and informed citizenship.

 • [url=http://valtrexid.com/]how much is valtrex canada[/url]

 • [url=http://synthroidotp.online/]synthroid 05 mg[/url]

 • [url=https://happyfamilymedicalstore.online/]cheap online pharmacy[/url]

 • [url=http://pharmgf.online/]legitimate online pharmacy[/url]

Leave a reply