Blog Page

HERE ARE SOME MORE INFO ABOUT OUR COMPANY

Takim pune me Drejtoritë për Zhvillim Ekonomik të komunave te rajonit të Dukagjinit dhe Malishevës.

Në ambientet e Universitetit “Haxhi Zeka”, rektori Prof. Dr. Armand Krasniqi, prorektorja për çështje studentore dhe kërkime shkencore, Prof. Ass. Dr. Alma Shehu Lokaj, drejtori i Qendrës për Zhvillim të Karrierës (QZHK), z. Abedin Selimaj, dhe këshilltari i rektorit, z. Luan Lulaj, pritën në takim drejtorët për zhvillim ekonomik të Komunës së Pejës, z. Nasret […]

Konferenca e Parë e Forumit Ekonomik Rajonal – Dukagjini (FER-D)

Më 14 dhe 15 Shtator 2023 Universiteti Haxhi Zeka në Pejë, me përkrahjen e HERAS+, organizoi Konferencën e Parë të Forumit Ekonomik Rajonal – Dukagjini (FER-D): Forum Diskutimi për Arsimin e Lartë dhe Zhvillimin Ekonomik Rajonal në Kosovë. Bashkëpunëtorë të këtij forumi janë Komuna e Pejës, Deçanit, Istogut, Klinës, Junikut dhe Malishevës. Rektori i UHZ-së, Prof.dr. Armand Krasniqi, hapi konferencën duke përshëndetur të pranishmit dhe duke prezentuar iniciativën […]

COOPERATION AGREEMENT BETWEEN UNIVERSITY HAXHI ZEKA AND THE MUNICIPALITY OF MALISHEVA

Following the conclusion of cooperation agreements with the municipalities of the region, a cooperation agreement was signed between Haxhi Zeka University in Pejë (UHZ) and the Municipality of Malisheva. For this purpose, the Rector of UHZ, Prof. dr. Armand Krasniqi together with representatives of the UHZ welcomed the mayor of the municipality of Malisheva, Mr. […]

Nënshkruhet Marrëveshje Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Haxhi Zeka në Pejë dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal

U nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal. Me këtë rast, Rektori i Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ), Prof.dr. Armand Krasniqi, bashkë me përfaqësues të UHZ-së, pritën në takim ministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, Z. Fikrim Damka. Ministri Damka u shoqërua nga Zv. Ministri Agon Dobruna dhe përfaqësues tjerë të […]